Gradovi i regije – generatori razvoja


Detalji događaja


U organizaciji Zagrebačkog velesajma u Zagrebu se od 17. do 20. rujna održava  međunarodni sajam investicija, industrije i usluga „Gradovi i regije – generatori razvoja“ (Cities&Regions – drivers of development) kojem je cilj umrežavanje poslovne izvrsnosti, tržišna razmjena konkurentnih proizvoda i usluga te investicijska proaktivnost. Sajam se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. Ive Josipovića  i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, a pokrenut je temeljem dobrih praksi o gradovima i regijama kao nositeljima pozitivnih gospodarskih promjena sa značajnom ulogom u razvoju ukupnih nacionalnih ekonomija, posebice u dijelu unapređenja poslovnih aktivnosti u zemlji i okruženju i izravnog utjecaja na jačanje ukupnih izvoznih resursa, investicijske aktivnosti i povećanja zaposlenosti.

Na ovogodišnjem sajmu izlaganje će imati i naš kolega Darko Martić s temom Sustav informiranja građana, prezentacija se održava u četvrtak 18. rujna od 12:30 – 13:00 u Dvorani Cres, te Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite na našem štandu i navedenoj prezentaciji.

Više informacija o međunarodnom sajamu investicija, industrije i usluga „Gradovi i regije – generatori razvoja“ možete pronaći na internetskoj adresi www.zv.hr/gradovi-i-regije