6. godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika


Detalji događaja


6. godišnji susret  gradonačelnika i poduzetnika – 48 sati Gradonačelnika održava se u Å ibeniku od 12. do 14.11.2014. godine.

Dva vrlo intenzivna dana konferencije ponudit će rješenja o tome kako unaprijediti suradnju gospodarstva i jedinica lokalne uprave, konkurentnost gradova, pospješiti upravljanje i privući investicije. Skup obuhvaća panel rasprave i studije slučaja gradova iz Hrvatske i inozemstva, koji mogu ponuditi praktična rješenja o suradnji poslovnog i javnog sektora.

Cilj konferencije je kroz dijalog i razmjenu iskustava gradonačelnika i poduzetnika, raspraviti na koji način gradovi mogu pomoći u stvaranju poduzetničke klime, te kako poduzetnici mogu potaknuti razvoj lokalne zajednice.

Sadržaj Konferencije je slijedeći:

  • Aktualna situacija u Zaštiti okoliša
  • Reforma sustava vodnog gospodarstva, gdje smo i kuda idemo
  • Porezna politika i utjecaj na proračune lokalne zajednice
  • Razvoj za budućnost 

Konferencija je namijenjena lokalnoj upravi i samoupravi (gradonačelnici, načelnici, župani, stručne službe), poduzetnicima koji posluju s gradovima i općinama ili imaju proizvod namijenjen njima, direktorima i voditeljima komunalnih poduzeća, tvrtkama iz turističkog sektora i financijskom sektor.

Više informacija o 6. godišnjem susret  gradonačelnika i poduzetnika možete pronaći na www.liderpress.hr.