Da nam je prije 30 godina netko rekao da će nam se na današnji dan grlo stisnuti, a oči lagano zamutiti na spomen 30 godina poslovanja, mislili bismo da se šali. Emocije su na vrhuncu i lagano kreće pozitivna nervoza jer oni koji su tu od samih početaka znaju koliko se tu krije uspomena i lijepih trenutaka. Toliki sati, dani i godine, a kao da je jučer bio! Sjećamo se naših početaka iz 1992. godine. Jedna ideja, dva moćna PC-a iz tog vremena i tri pametne, mlade, nadobudne glave. Neki iz garaže, a mi iz dnevnog boravka! Pamtimo još uvijek prvi korisnički dosje i veliki registrator s rješenjem o registraciji društva s ograničenom odgovornošću.
Danas, 5.5.2022. i 30 godina kasnije, možemo se s ponosom osvrnuti na taj tridesetogodišnji put iza sebe. Put koji je, katkada, bio put kroz trnje i prepun izazova, ali puno više posut cvijećem i žutim ružama. Putem smo stvorili prepoznatljivi SPI proizvod, razvili brojna rješenja za potrebe javnog sektora te stekli potrebno iskustvo, znanje i iskustvo za daljnji napredak i digitalizaciju javne uprave, čiji su ciljevi optimizacija poslovanja, transparentnost, učinkovitost i smanjenje troškova.

Ako je ponekad i bilo malo teže, uvijek smo iz toga izašli jači, veći i uporniji. Rastom LC grupacije rasle su i naše poslovnice, pa smo tako s godinama rasli i u Slavoniji, Dalmaciji, Istri i Primorju i izgradili snažan tim od više od 150 stručnjaka. Svaki naš zaposlenik predstavlja važan dio poslovanja bez kojeg sve ovo ne bi bila potpuna LC priča. Mnogi od njih bili su dio najljepših LC trenutaka, i onih velikih, i onih malo manje velikih i svaki od njih ostavio je iza sebe predivne uspomene i stvorio neka nova prijateljstva.

Uvijek u odličnom društvu, uvijek sa srcem i uvijek uz smijeh do suza. Zahvaljujemo se svim našim zaposlenicima i partnerima te se veselimo se svemu što nam budućnost donosi!
Sretan nam rođendan! 🙂