Objavljeno: 09.09.2019.

Informatičari i ljudi od tehnologije iz jedinica lokalne područne i regionalne samouprave i drugih organizacija, po prvi put imaju priliku sudjelovati na cITy Forumu, specijaliziranom događaju koji se bavi temama vezanim upravo uz specifične izazove njihovog svakodnevnog posla. cITy Forum donosi puno zanimljivih tema koje će sudionici aktivno pratiti kroz brojne panele i zanimljiva predavanja stručnjaka i kolega. Tehnološki razvoj lokalne zajednice kompleksan je zadatak što znaju svi koji u svojim svakodnevnim zadacima aktivno brinu o tome. U današnje vrijeme jedini recept za uspjeh je povećanje digitalnih kompetencija. Zato je specijalizirani forum pravo mjesto za informiranje o svemu što je trenutno aktualno. Kako automatizirati posao, što je novog u SPI sustavu, o web tehnologijama, Uredsko poslovanje u novoj tehnologiji, kakvo je to računarstvo bez poslužitelja i što s integracijama samo su neke od tema ovog jedinstvenog Foruma.

cITy Forum održat će se 25. rujna 2019. (srijeda), u sklopu LC Konferencije Panorama 2019, u Hotelu Panorama Zagreb

LC Konferencija veliki je događaj koji osim foruma za IT-jevce nudi niz zanimljivih događanja: PROGRAM LC KONFERENCIJE

Iskoristite jedinstvenu priliku za razmjenu iskustava i ideja, stjecanje novih znanja i druženje. Sagledajte sve iz najšire perspektive, na izvoru relevantnih i aktualnih informacija. Odaberite sadržaje koji vas najviše zanimaju.
U predahu između radnih sadržaja zabavite se uz PlayStation igrice ili iskusite poseban doživljaj virtualne perspektive u našem GAMING ROOM-u.

Poziv na LC Konferenciju Panorama 2019 ujedno je obećanje dobre zabave na već tradicionalnom LC party-u, uz ugodno druženje, atraktivan program i priliku za osvajanje vrijednih nagrada.

Organizatori cITy Foruma 2019: