U proteklom razdoblju bili smo izloženi stresnim situacijama i vijestima na koje ne možemo ostati ravnodušni. To nikako nećemo zaboraviti i LC će, kao i uvijek, dati sve od sebe da pozitivno djeluje u društvu u kojem živi i da svoj doprinos. No pored toga, barem na trenutak ćemo pokušati sve te misli i osjećaje staviti na stranu i odvojiti malo vremena za veselje. Želimo ovu godinu pamtiti samo po lijepom i dobrom jer je ova godina rezervirana za veliku proslavu naših 30 godina postojanja! 🙂

Ali nije to samo 30 godina! To je ogroman broj mjeseci, tjedana i dana i baš svaki je bio poseban po nečemu! Svaki dan drugačiji, svaki dan posebniji od onog prethodnog. Već 10.980 dana cijeli tim vesla istim tempom, u istom smjeru i ostvaruje nove pobjede. Brdo emocija, brdo smijeha, brdo sretnih uspomena. Može li nam srce biti punije nego li je sada?
Upravo u čast naše 30. obljetnice osnutka kompanije, nedavno smo predstavili i LC logotip koji je osmišljen kao simbol 30-godišnje tradicije i modernih elemenata koji simboliziraju povezanost Libusoft Cicom-a i svih njegovih proizvoda i usluga s novim trendovima na tržištu. Logotip smo zadržali u okviru prepoznatljivih LC boja, uz dodatak broja 30 i našeg slogana „Korak ispred“, što kao cjelina predstavlja spoj svih LC vrijednosti povezanih s tri desetljeća kontinuiranog razvoja i inovacija.