14. Koordinacija grado/načelnika – Učinkovita organizacija JLS, održat će se u Vodicama, 21. listopada 2020. pod pokroviteljstvom gradonačelnice gđe. Nelke Tomić i uz ljubazno gostoprimstvo Grada Vodica. Ovaj veliki skup okuplja grado/načelnike JLS koji upravo ovdje pronalaze relevantne i aktualne informacije i odgovore na pitanja s kojima se susreću u svom svakodnevnom radu.

U posljednjih pola godine pred grado/načelnike su stavljeni brojni izazovi koje nitko nije mogao predvidjeti niti planirati, mnoge su procedure mijenjane i po nekoliko puta, a mjere i zakonske obveze sve je teže bilo pratiti i adekvatno primjenjivati. Period pred nama donosi ih zasigurno još, a i izbori su sve bliže pa je itekako važno biti na izvoru aktualnih informacija. Koordinacija grado/načelnika upravo je takav skup na kojem će se u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka, moći razmijeniti mišljenja o svim važnim temama za koje u ovom trenutku vlada najveće zanimanje.

Organizatori LIBUSOFT CICOM i UDRUGA GRADOVA pripremili su program, na kojem će izlagati uvaženi predavači i gosti, eksperti za aktualne teme iz svoje domene. Očekuju se brojni čelnici JLS s područja Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Izdvajamo neke od najavljenih tema:

  • Digitalno i transparentno
  • Važnost i uloga strategije upravljanja imovinom u vlasništvu JLS
  • Državna imovina = imovina lokalne samouprave?
  • STP/eSPI kroz kriptoviruse-case prezentacija
  • Ostalo je malo vremena do lokalnih izbora – kako pobijediti?
  • Upis nerazvrstanih cesta i novi Zakon o komunalnom gospodarstvu – upis cijelog spektra komunalne infrastrukture
  • Otpis zastarjelih potraživanja i oslobođenja od javnih davanja uslijed pandemije COVID-19

Detaljan program rada pogledajte OVDJE

Koordinacija će se održati 21. listopada 2020. u Hotelu Olympia Vodice s početkom u 10:00 sati (registracija sudionika od 9:30 sati), a za sve predstavnike JLS sudjelovanje je besplatno. Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku u 13 sati.

Svoj dolazak potvrdite putem priloženog obrasca PRIJAVNICE najkasnije do 19. listopada 2020. godine ili putem e-mail marketing@spi.hr

Skup se održava uz sve potrebne mjere zaštite koje su preporučene u svrhu zaštite od epidemije COVID-19.

 


PRIJAVNICA