12. Koordinacija grado/načelnika – Učinkovita organizacija JLS - Hvar 2019


Objavljeno: 25.03.2019.

Dvanaesta Koordinacija grado/načelnika, skup koji već tradicionalno okuplja čelnike jedinica lokalne samouprave kako bi u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka razmijenili mišljenja o najvažnijim temama s kojima se susreću u svakodnevnom radu, održat će se u srijedu 24. travnja 2019. U organizaciji tvrtke LIBUSOFT CICOM i UDRUGE GRADOVA skup će ugostiti sunčani Grad Hvar uz pokroviteljstvo gradonačelnika g. Rikarda Novaka.
 

 
Svoje su gostovanje na ovoj Koordinaciji potvrdili cijenjeni stručnjaci iz AZOP-a, te Gordan Turković, komunikacijski savjetnik iz agencije CTA komunikacije, koji će predstaviti zanimljivu temu - Dvije godine do lokalnih izbora - kako se pripremiti. I to nije sve, još nekoliko aktualnih tema obraditi će stručni konzultanti iz LIBUSOFT CICOM-a i UDRUGE GRADOVA.
 
Pozivamo vas da srijedu, 24. travnja 2019. rezervirate za sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju. Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za razmjenu iskustava. Koordinacija je namijenjena svim čelnicima JLS s područja Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Zadarske županije, a dobrodošli su svii zainteresirani iz cijele Lijepe naše.
Izdvajamo samo neke od najavljenih tema: Koordinacija će se održati u Hotelu Amfora Hvar s početkom u 12:00 sati, a sudjelovanje je besplatno. Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 15:00 sati).

Opcije dolaska na Koordinaciju:
Prijevoz trajektom iz Splita (Jadrolinija): Udaljenost od Starog Grada do Hvara je 30 minuta vožnje automobilom ili autobusom.
Povratak trajektom iz Starog Grada za Split u 17:30h (dolazak u Split u 19:30)

Prijevoz katamaranom (Kapetan krilo) Split - Hvar - Split: Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem priložene PRIJAVNICE najkasnije do petka 19. travnja 2019. godine ili putem e-maila info@spi.hr
 
Detaljan program rada pronađite OVDJE.


Isprintajte stranicu