Kao što smo već najavljivali, verzija 6.00.03.00 će krajem slijedećeg tjedna biti spremna za preuzimanje. Do tada Vam donosimo Vodič kroz verziju 6.00.03.00 kako biste se mogli pripremiti za novosti koje dolaze s novom verzijom.

 
Vodič kroz verziju 6 SFI | SPI

U Vodiču kroz verziju 6.00.03.00 Vam donosimo opis novih aplikacija i modula sa popisom funkcija, te pregled novosti i dorada po pojedinačnim aplikacijama. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi i olakšati Vam rad u novoj verziji SPI sustava.

Ovim putem Vas pozivamo da preuzmete Vodič i pregledate ga. Vodič kroz verziju 6.00.03.00 možete preuzeti u dijelu koji je namijenjen samo registriranim korisnicima LC web stranice. Kako biste pristupili Vodiču, morate izvršiti prijavu na LC web stranici, tek nakon toga otvorit će Vam se sadržaj za registrirane korisnike. S lijeve strane pojavit će Vam se  izbornik  za odabir stranica. Vodič kroz verziju 6.00.03.00 se nalazi na stranici Nove verzije LC/SPI aplikacija, gdje također možete preuzeti i novu verziju aplikacija. Ukoliko niste registrirani na LC web stranici molimo da napravite registraciju.

Za sva moguća pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.