Iza nas je je još jedna iznimno uspješna LC Konferencija 2015 koja je okupila preko 1300 sudionika. 

U trajanju od 2 dana održano je 13 različitih radionica. Posebnost ove Konferencije je što su radionica Salda konti kupaca i dobavljača i radionica Plaće / Drugi dohodak / Putni nalozi / JOPPD / Evidencija prisutnosti bile održane i u četvrtak i u petak. Oba termina su bila u potpunosti popunjena te se tražila stolica više. Također, organizirana je nova radionica pod imenom Poboljšanje poslovnih rezultata korištenjem modernih e-servisa čija tematika je privukla razne stručnjake za društvene djelatnosti, informatičare te voditelje ureda financija i računovodstva. 

Nakon radnog dijela, za sve sudionike je u četvrtak i u petak bio organiziran prigodni domjenak gdje su se sudionici imali prilike opustiti i porazgovarati sa drugim kolegama, ali i sa djelatnicima LC-ea koji su Vam bili na raspolaganju. Za dodatna praktična pitanja o radu sa našim aplikacijama i ove godine smo imali KUTAK ZNANJA koji je privukao velik broj korisnika. 

Svim sudionicima i predavačima zahvaljujemo na njihovom doprinosu i pozivamo Vas da nam se pridružite i iduće godine na LC Konferenciji Panorama 2016!