Dobivanje sredstava iz predpristupnih fondova | SPILC konzultantski tim upravo je uspješno završio proces aplikacije za nekoliko svojih korisnika, a s obzirom da će se novi natječaji za sredstva iz programa IPARD objavljivati u rujnu, pozivamo sve zainteresirane za dobivanje sredstava iz predpristupnih fondova da nam se jave i zatraže pomoć.

Malo više o ovoj usluzi pročitajte u nastavku članka.  LC Vam nudi konzultantsku uslugu KORIŠTENJE SREDSTAVA IZ PRETPRISTUPNIH FONDOVA u postupcima javnih natječaja za dodjelu sredstva iz IPARD programa koje raspisuje Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, koje provodi Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u sklopu mjere 301 – Poboljšanje i razvoj infrastrukture.

Ova konzultantska usluga ima dvije komponente i to Savjetovanje pri izradi same projektne dokumentacije za IPARD natječaja te izradaPRAG podloga za javnu nabavu na engleskom jeziku.

Osim navedenih usluga nudimo i mogućnost praćenja cjelokupnog projekta nakon ishođenja sredstava iz IPARD programa.

Kao što smo spomenuli, u rujnu će se otvoriti novi natječaji programa IPARD, zato ne čekajte, javite se našem konzultantskom timu koji će vam sa zadovoljstvom odgovoriti na sva pitanja.