Dana 22.3. 2012. održana je svečana sjednica povodom obilježavanja Svjetskog meteorološkog dana i Svjetskog dana voda u organizaciji Državnog hidrometeorološkog zavoda pod motom „Bolja budućnost uz primjenu znanja o vremenu, klimi i vodama“.

Sjednica je održana u Starogradskoj vijećnici, a na poziv ravnatelja DHMZ-a gospodina Ivana Čačića među ostalim uzvanicima bila je i predstavnica naše firme gospođa Katica Burian, koja je organizaciju i sadržaj predavanja ocijenila veoma uspješnim i zanimljivim.
 
Nakon pozdravnog govora od strane gospodina Čačića, slijedilo je niz stručnih predavanja više autora vezanih uz osnovni moto sjednice,  a na kraju je ravnateljica Hrvatske akreditacijske agencije, gospođa Biserka Bajzek Brezak, uručila gospodinu Čačiću potvrdu o akreditaciji za Umjerni laboratorij DHMZ-a, što je značajno priznanje i svrstava Umjerni laboratorij i DHMZ u rang s ostalim sličnim svjetskim institucijama.

Tim povodom, Uprava i svi zaposlenici iskreno čestitaju DHMZ-u na dobivenom priznanju. Obzirom da je DHMZ dugogodišnji LC korisnik,  nadamo se da je i korištenje LC poslovnih rješenja dalo mali doprinos  njihovom uspješnom radu.