Povodom nedavne Odluke o obavljanju revizije učinkovitosti upravljanja i raspolaganja nekretninama jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, Državnog ureda za reviziju iz veljače ove godine, te povećanom interesu naših korisnika za informatičkim rješenjem koje udovoljava zahtjevima revizije, podsjećamo naše korisnike na potrebu učinkovitog upravljanja nekretnina JLP(R)S kao i na informatičku podršku u obliku aplikacije Registar nekretnina.

Naša tvrtka već više od 10 godina provodi edukaciju korisnika iz metodologije upravljanja nepokretnom imovinom JLP(R)S. Iz velikog iskustva u radu s korisnicima i mnogobrojnim situacijama koje smo susretali na terenu, razvijeno je posebno informatičko rješenje – LC SPI/Registar nekretnina. Bilo da se radi o upravljanju stanovima, poslovnim prostorima, zemljištima, javnim prostorima, nerazvrstanim cestama, komunalnoj infrastrukturi, javnoj rasvjeti,… ili za potrebe izvještavanja o učinkovitosti upravljanja i raspolaganja nekretninama JLP(R)S u slučaju trenutne revizije, informatičko rješenje u potpunosti podržava zahtjeve korisnika i predstavlja stvarnu podršku pri svakodnevnom radu. Ukoliko već niste, a imate namjeru ozbiljno se uključiti u proces upravljanja nekretninama unutar jedinca lokalne i područne (regionalne) samouprave i drugih institucija koje u svom portfelju posjeduju veći broj nekretnina, pozivamo Vas da se za više informacija javite u naš Odjel marketinga i prodaje na e-mail prodaja@spi.hr ili na broj telefona 01/6599-509.

Također, kako bismo upoznali korisnike s aplikacijom LC/Registar nekretnina za Vas smo organizirati prezentaciju aplikacije Registar nekretnina s posebnim osvrtom na upravljanje nekretninama iz portfelja: stanova, poslovnih prostora i građevinskog zemljišta. Prezentacija će se održati 27.03.2015. godine (petak) s početkom u 11:00 sati u Hotelu Panorama Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 9. Više informacija o prezentaciji možete naći OVDJE.