LC Konferencija Panorama 2016 okupila je preko 1300 sudionika i time smo potvrdili i ove godine da je LC Konferencija nezamjenjiv događaj na polju edukacije, informacije, ali i dobre zabave. Osim Stručnog seminaraSavjetovanja pročelnika održali smo i 13 različitih LC radionica. 
Zbog izuzetno velikog interesa i na vaš zahtjev radionice "Analitičke evidencije kupaca i dobavljača" i "Plaće, drugi dohodak i ostale evidencije zaposlenika" održavale su se i u četvrtak i u petak. 

Velik broj prijava je tradicionalno i na radionicama "Sustav lokalne riznice kod proračunskih korisnika" te "Komis" radionicama, a ugodno nas je iznenadio i interes za novu radionicu "Barcode inventura dugotrajne imovine i sitnog inventara"

Za dodatna praktična pitanja o radu s našim aplikacijama i ove godine održavali smo odlično posjećen KUTAK ZNANJA.

Na plenarnoj konferenciji s kojom tradicionalno započinjemo zadnji dan LC Konferencije napravili smo presjek naših aktivnosti koje su uslijedile nakon prošlogodišnje Konferencije Panorama. Sudionici su odlično prihvatili početak prezentacije gdje se naš odjel Prodaje predstavio na nov i vrlo dinamičan način te rado saslušali kako smo rješavali uvođenje SEPA, pa zatim o integraciji ISVU i LC sustava, o OPZ-STAT 1, a daleko najviše pažnje privukli su savjeti kako smanjiti mogućnost gubljenja podataka zbog računalnih virusa koji su ove godine bili izuzetno učestali.

Svim sudionicima i predavačima zahvaljujemo na njihovom doprinosu i pozivamo da nam se pridružite i iduće godine na LC Konferenciji Panorama 2017!