Svake godine na LC Konferenciji, naši korisnici imaju veliki broj pitanja  na koje konzultanti praktično ne stignu odgovoriti kroz vremenski ograničene radionice. 

Stoga smo za Vas i ove godine pripremili KUTAK ZNANJA. U dva dana Konferencije, unutar Kutka znanja bit će Vam na raspolaganju naši konzultanti iz različitih područja kojima ćete moći postaviti pitanja i na njih odmah i dobiti odgovor kroz praktične primjere. 

Kutak znanja je zamišljen na slijedeći način, kroz cijelo vrijeme održavanja LC Konferencije, na raspolaganju će Vam biti naši konzultanti iz 5 različitih područja – Proračunsko računovodstvo, Plaće i drugi dohodak, Salda konti kupaca i dobavljača, Komunalni informacijski sustav i Uredsko poslovanje, koji će Vam uz pomoć računala i naših aplikacija moći dati odgovore na sva Vaša pitanja. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za druženje s našim konzultantima u za to predviđenoj, posebnoj prostoriji! 

Više informacija o LC konferenciji Panorama 2015 i Kutku znanja pronaći ćete na našoj web stranici www.lc-panorama.com te Vas pozivamo da prijavite svoje sudjelovanje na Kutku znanja putem WEB prijavnice koju ćete pronaći na web stranici najkasnije do 11. rujna 2015. godine.