Dragi LC korisnici, kako postojeći tako i potencijali, želimo Vas izvijestiti da je poslovnica LC ISTRA jučer i službeno otvorena. U svečanom ozračju, među 40-tak sudionika prerezali smo vrpcu i otvorili poslovnicu LC ISTRA u Novigradu – Cittanovi.

Na jučerašnjoj proslavi otvorenja među ostalim, istaknut je cilj ove poslovnice, a to je kvalitetnija podrška i suradnja s LC korisnicima na području Istre. Također, najavljeni su novi projekti za efikasniju lokalnu samoupravu, od kojih posebno izdvajamo: SPI/GIS, KOMIS 30-60-100, e-SPI, Zajedničke baze podataka, Objedinjena naplata, Lokalna riznica, EFRISTAT, e-Račun.

Otvorenje poslovnice LC Istra -07 | SPI

 Glas Istre, 31.08.2012.

 

Pripreme za otvaranje poslovnice LC ISTRA su krenule početkom 2010. godine s obukom djelatnika u Zagrebu. Testni rad same poslovnice započet je krajem 2011. godine s prvim obilascima korisnika na području Istre. Otvaranje poslovnice najavljeno je u svibnju na Koordinaciji grado/načelnika u Rapcu, a za datum otvaranja odabran je dan grada domaćina poslovnice (svečanosti  Grada Novigrada i Fešte svetog Pelagija).

Svi prisutni su pozvani na LC Konferenciju Panorama 2012 koja će se održati 27. i 28. rujna u Zagrebu u hotelu Panorama s posebnim naglaskom na proslavu 20 godišnjice poslovanja LC-a.
Sve Vas puno pozdravlja Denis Šerbečić, voditelj poslovnice.