U vremenskom periodu od 23.-27. travnja 2012., u Rovinju su se održali Microsoft WinDays12, najveća domaća poslovno-tehnološka konferencija koja je ove godine okupila više od 1500 sudionika iz svijeta poslovanja i tehnologije.
Microsoft WinDays12 Technology konferencija u četiri dana intenzivnog programa donijela je presjek novosti iz svijeta tehnologije.

Niti ovu konferenciju nisu zaobišli naši stručnjaci kao predavači, na što smo iznimno ponosni na zajedničko predavanje kolegice Maje Rus sa kolegom Lukom Gospodnetićem iz poduzeća IN2 d.o.o., pod naslovom – Molim da ustane pravi Enterprise arhitekt.

U skladu sa suvremenim tehnološkim trendovima, mnogi predavači bavili su se računalstvom u oblaku, a nezaobilazni glavni događaj ovog dijela konferencije je bio okrugli stol pod temom „ Domaća Windows Azure rješenja“ u kojem je participirao i naš kolega Ivan Hlavaček sa svojim dosadašnjim iskustvom u razvoju LC aplikacija.

Osvrt na WinDays 2012. | SPI
 
Microsoft WinDays12 Business je u dvodnevnom programu donio sedam panel diskusija koje su se bavile relevantnim gospodarskim temama. Konferencija je okupila više od 600 sudionika među kojima je LC imao i svojeg predstavnika.