U četvrtak, 12.11.2015. godine u društvu naših korisnika koji se nalaze na području dalmatinske regije smo održali LC regionalni seminar u Splitu.

Na seminaru su nam se pridružili svi oni koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati LC Konferenciji u Zagrebu. Druženje je proteklo u veselom i produktivnom tonu. Značajan interes iskazan je za aktualnu temu Lokalna riznica, za koju smo već imali organizirane raznorazne radionice, ali sudionici su iskoristili priliku za dodatnim konzultacijama. Također, ove godine su nam se pridružili djelatnici Hrvatskih voda. Gđa Ankica Miličević se obratila sudionicima radionice KOMIS te pohvalila fakturiranje i izvještavanje prema Hrvatskim vodama kroz LC aplikativna rješenja. Također, je skrenula pozornost svima prisutnima na naputak od Hrvatskih voda da JLP(R)S osim komunalne naknade moraju naplaćivati i naknadu za uređenje voda. 

Mnogobrojni pozitivni komentari koji su uslijedili nakon održanih radionica su nam pokazatelj uspješne organizacije i poticaj da iduće godine budemo još bolji. 

Zahvaljujemo se svim sudionicima koji su bili sa nama.