U prošlom tjednu (25.-29.10) održan je dio konzultantskih radionica za primjenu proračunskih klasifikacija, te godišnji obračun poreza pri zadnjoj plaći, a s obzirom da je interes vrlo visok, organizirat ćemo dodatne radionice u nadolazećim tjednima. Istovremeno, sutra će se održati prvi od tri regionalna seminara.

Za radionicu o primjeni novog Pravilnika o proračunskim klasifikacijama prijavilo se više od 80 polaznika, što je pokazatelj velikog interesa budući su se ljetos održavale radionice istog sadržaja koje je pohodilo više od stotinu korisnika.

Radionicu za konačni obračun poreza pri zadnjoj isplati plaće u godini koji je od ove godine obavezan za sve poslodavce posjetit će preko 130 polaznika, a zanimljiv je podatak da smo 26.10. po prvi puta imali tri istovremene radionice u tri grada: Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Međutim, naša nastojanja da podignemo razinu znanja naših korisnika ne prestaju s ovim radionicama – sutra, 03.11., održat će se prvi od tri regionalna seminara i to u Splitu za koji nam se prijavilo rekordnih 94 sudionika (što je razumljivo s obzirom na vrlo veliki broj novih korisnika iz regije koji su ove godine počeli koristiti SPI sustav).

Slijede još seminari u Istri 09.11. i Osijeku 11.11. za koje je prijava još uvijek moguća pa još jednom pozivamo korisnike iz tih područa da se prijave.

Mali podsjetnik na prošlogodišnji dalmatinski seminar: