SPI 5.50 verzijaVerzija 5.50 spremna je za preuzimanje i instalaciju; instalacijsku datoteku i Vodiču za verziju 5.50 u kojem možete pročitati sve najvažnije novosti preuzmite OVDJE)
Vezano za verziju 5.50 imamo važnu obavijest za sve korisnike aplikacije Urudžbeni zapisnik, o čemu možete pročitati više u nastavku članka.

S verzijom 5.40 prestao je razvoj aplikacije 222 Urudžbeni zapisnik budući smo napravili novu aplikaciju 223 Uredsko poslovanje koja uključuje sve funkcionalnosti Urudžbenog zapisnika, ali i pruža značajno veće mogućnosti upravljanja dokumentima i u potpunosti je usklađeno s Uredbom o uredskom poslovanju. 

Međutim, budući nova aplikacija treba preuzeti podatke od stare, u postupku instalacije se radi i konverzija podataka i kada ona bude izvršena, više nije moguće koristiti aplikaciju 222 Urudžbeni zapisnik.

Štoviše, verzija SPI paketa 5.50 uopće ne uključuje aplikaciju Urudžbeni zapisnik zbog tehničkih razloga, tako da ukoliko se instalira verzija 5.50 uopće nije moguće koristiti Urudžbeni zapisnik i prije prelaska na ovu verziju OBAVEZNO je preći na Uredsko poslovanje.

Sve korisnike koji još uvijek koriste aplikaciju Urudžbeni zapisnik molimo da nam se što prije jave kako bismo organizirali prelazak na korištenje aplikacije Uredsko poslovanje.
 

Također, s početkom nove poslovne godine objavili smo nove opće uvjete poslovanja koje možete preuzeti u BAZI ZNANJA.