Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je plan raspisivanja natječaja  za prikupljanje prijava za dodjelu sredstava iz IPARD programa među ostalim i za Mjeru 301 „Ulaganja u razvoj ruralne infrastrukture“ za 2012. godinu. Mjera 301 – „Ulaganja u razvoj ruralne infrastrukture“ ima mogućnost ulaganja u : 

  • Sustav kanalizacije i pročišćavanje otpadnih voda
  • Lokalne nerazvrstane ceste
  • Toplane
  • Protupožarne prosjeke s elementima šumskih cesta

Natječaj će biti raspisan od 19.3 do 30.4.2012.

IPARD program za razvoj ruralne strukture | SPI
 
Više informacija o natječaju za IPARD program možete naći na web stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja (www.mps.hr/ipard) ili na web stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (www.apprrr.hr).
 
LC vam nudi konzultantsku uslugu KORIŠTENJE SREDSTAVA IZ PRETPRISTUPNIH FONDOVA u postupcima javnih natječaja za dodjelu sredstva iz IPARD programa koje raspisuje Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, koje provodi Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u sklopu mjere 301 – Poboljšanje i razvoj infrastrukture. Za dodatne informacije, slobodno nam se obratite.