Poštovani korisnici, pripreme za LC Konferenciju Panorama u punom su jeku, pa Vas pozivamo da nam se i Vi pridružite u vremenskom periodu od 16.-18. rujna 2015. u Hotelu Panorama Zagreb.

Ove godine cjelokupni smo program obogatili dodatnim događanjima i još brojnijim radionicama, a za Vas smo pripremili 3 velika događaja:
 
Stručni seminar – Praktična primjena novog Zakona o procjeni vrijednosti nekretnina će se održati u srijedu 16. rujna 2015. godine u hotelu Panorama u Zagrebu s početkom u 09:00 sati.

Seminar je namijenjen:

  • svim jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, a posebno uredima za prostorno planiranje, imovinsko-pravne poslove i gospodarenje gradskom imovinom 
  • tijelima za provođenje postupaka izvlaštenja
  • agencijama za upravljanje imovinom u javnom sektoru (DUUDI, APN)
  • agencijama za posredovanje u prometu nekretnina, bankarskim nekretninskim uredima
  • ovlaštenim sudskim vještacima i sudskim procjeniteljima
  • zemljišnoknjižnim odjelima, te javnobilježničkim i odvjetničkim uredima

 
Savjetovanje pročelnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave će se održati u četvrtak, 17. rujna 2015. godine u hotelu Panorama u Zagrebu s početkom u 11:00 sati.

Zajedničko druženje uz niz aktualnih tema i stručnih gostiju predavača održava se uspješno već šestu godinu za redom. Veliki broj čelnih ljudi lokalne i područne (regionalne) samouprave rezervirao je već svoje mjesto na ovom zanimljivom događaju. Ove godine smo, na Savjetovanju pročelnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, za Vas pripremili 16 trenutno aktualnih tema sa kojima se susreću čelnici, pročelnici te voditelji odsjeka u jedinicama lokalne i regionalne samouprave u svakodnevnom radu. Točan popis tema i predavača možete pogledati na našoj web stranici www.lc-panorama.com.
 
LC Konferencija Panorama 2015 će se održati 17. i 18. rujna 2015. godine u hotelu Panorama s početkom u 09:00 sati.

Biti će nam izuzetno zadovoljstvo u Vašem prisustvu proslaviti svoj petnaesti jubilej konferencije. Doprinos tome dao je sve veći interes i odaziv naših korisnika i ostalih sudionika, što je pokazatelj uspješne i kvalitetne organizacije, te pozitivnih iskustava sa Vaše strane. Kroz 2 dana održavanja LC Konferencija Panorama 2015 postaje centralno mjesto razmjene znanja i iskustva kroz 13 različitih tematskih radionica, a sve u cilju rješavanja aktualnih pitanja iz domene poslovanja JLP(R)S. Obzirom da svake godine od naših sudionika primamo upite da se radionice Salda konti kupaca i dobavljača i Plaće/Drugi dohodak/Putni nalozi/JOPPD/Evidencija prisutnosti održe u više od jednog termina, ove godine smo otvorili dodatne termine za ove dvije radionice te se iste održavaju i u četvrtak i u petak. Sam sadržaj radionica je oba dana u potpunosti identičan, ali je broj sudionika ograničen.
 
KUTAK ZNANJA je na prošlogodišnjoj LC Konferenciji Panorama bio vrlo posjećeno mjesto, te će Vam naši konzultanti i ovog puta biti na raspolaganju.

Više informacija o sadržaju događanja, programu rada, troškovima kotizacije te načinu prijave možete pronaći na našoj web stranici  www.lc-panorama.com!

Rezervirajte svoje mjesto na zajedničkom druženju u Panorami!