Verzija 5.22 SPI paketa je finalizirana i trenutno je na zadnjem testiranju prije objave za instalaciju kod svih korisnika. Radi se o verziji koja uključuje vrlo velik broj novosti, a ovdje ćemo navesti najvažnije od njih.

Počinjemo s novim načinom licenciranja naziva SAL (Sustav Automatskog Liceniranja) koji će izbaciti iz upotrebe dosadašnje "ključ diskete" i ažurirati nove licence automatski i putem Interneta.

Alat LC SPRINT koji će omogućiti puno brži ispis dokumenata iz SPI aplikacija koji smo već najavljivali početkom godine kreće i širu uporabu i od srpnja ćemo ga početi implementirati kod svih korisnika.

U ovoj verziji smo prebacili prvu aplikaciju iz tehnologije Clarion u tehnologiju C#. O prednostima C# tehnologije smo već pisali na našim stranicama, ali ponovit ćemo da C# aplikacije rade brže, pouzdanije i lakše ih je nadograđivati. Prva prebačena "stara" aplikacija je 204 Putni Nalozi.

Velik broj aplikacija dobio je zanimljive i korisne nove funkcionalnosti, ali za potpun pregled novosti iz verzije 5.22 morat ćete se prijaviti s vašim korisničkim računom i otići na stranicu SPI verzija 5.22.

SPI 5.22 | SPI