SIG – Sustav informiranja građana - LIBUSOFT CICOM d.o.o.

SIG – Sustav informiranja građana

Digitalni servis koji daje uvid u status obrade predmeta građana

Sustav informiranja građana je digitalna usluga potpuno otvorena građanima putem koje imaju uvid u status svojih predmeta i dokumenata predanih županiji, gradu ili općini. Građani u bilo kojem trenutku s bilo kojeg mjesta i bilo kojeg uređaja povezanog s internetom mogu provjeriti u kojem je statusu njihov predmet ili dokument te koji je referent za njega zadužen. 

AUTOMATIZACIJA ŠTEDI VRIJEME
Podaci se automatski generiraju iz SPI Uredskog poslovanja i prikazuju u Sustavu informiranja građana pa referenti nisu dodatno angažirani. Putem SIG-a se mogu vidjeti podaci o svim predmetima i dokumentima na jednom mjestu, bez obzira kojim komunikacijskim kanalom su došli u SPI sustav.

KOMPATIBILNOST
SIG i LC Platformu Otvoreno mogu koristiti sve županije, gradovi i oćine koje žele u potpunosti transparentno komunicirati s građanima bez obzira na to kakvo IT rješenje uredskog poslovanja imaju. Moguća je integracija drugih sustava u SPI, a samim time i automatska razmjena podataka. Dakako, korištenje cjelokupnog SPI sustava poželjnija je opcija jer je proces implementacije znatno brži.

MODERAN I PRILAGODLJIV
SIG je u potpunosti responzivnog dizajna što znači da se prilagođava uređaju sa kojega se podaci pregledavaju a bolje korisničko iskustvo znači i veće zadovoljstvo građana.

Svi podaci dostupni na jednom mjestu

Automatsko generiranje podataka

Kompatibilnost sa drugim IT sustavima

Prilagođen korištenju s bilo kojeg uređaja

Kontaktirajte nas