Na sjednici Gradskog poglavarstva grada Samobora održanoj 18.02.2008. sudjelovali su i članovi LC-ovog konzultantskog tima koji su podnijeli izvješće o dosadašnjem tijeku projekta reforme upravljanja gradskom imovinom.
 

Antun Filipec | SPI

 

Po predstavljanju izvješća Antun Filipec i dogradonačelnik Tomislav Masten bili su vrlo zadovoljni dosad postignutim u rješavanju gorućeg pitanja evidentiranja imovine grada Samobora. LC-ovi konzultanti su od sredine 2006. do sada u gradu Samoboru održali 11 radionica kroz koje je postignut značajan pomak u evidentiranju vlasništva nad imovinom grada i isplaniran nastavak rada projekta.
 
LC-ovi konzultanti | SPI
 

Članovi gradskog poglavarstva su dosadašnji tijek projekta ocijenili iznimno pozitivno i dali „zeleno svjetlo“ za njegov nastavak koji će uključivati osnivanje radne jedinice za upravljanje nekretninama i nastavak popisivanja imovine koja još nije klasificirana, a gradonačelnik Antun Filipec je zahvalio našim konzultantima na dobro odrađenom poslu i izrazio nade za jednako uspješan nastavak suradnje.