S velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na naš najveći događaj u godini – LC Konferenciju Panorama 2016 koja će se održati 28., 29. i 30. rujna 2016. godine, po šesnaesti puta, tradicionalno u Panorama Zagreb Hotelu. Konferencija iz godine u godinu bilježi znatan interes i odaziv kako naših korisnika, tako i ostalih gostiju, što je nama snažan motiv i poticaj daljnje dobre organizacije, pripreme izvrsnih aktualnih tema, angažmana vrsnih predavača i stručnjaka, a sve u cilju informiranja, savjetovanja, učenja i druženja na jednom mjestu.

​Osnovna ideja i koncept LC Konferencije Panorama 2016 je da se na jednom mjestu okupe korisnici proračuna, jedinice lokalne samouprave, komunalna društva, upravitelji stambenim zgradama, tvrtke iz profitnog sektora s ciljem razmjene različitih iskustava vezanih uz svakodnevne izazove u radu. 

Iskoristite ovu Konferenciju kao odlično iskustvo učenja kako bi iz prve ruke saznali puno novosti koje Vas očekuju u SPI paketu naših proizvoda i usluga, ali i kako biste proveli ugodno vrijeme u druženju sa našim timom stručnjaka. 

Osim na LC radionicama imate priliku sudjelovati i na stručnom seminaru – Upravljanje imovinom JLP(R)S koje se održava u srijedu 28. rujna i na 7. Savjetovanju pročelnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koje se održava u četvrtak 29. rujna.