S ponosom ističemo najdulju suradnju s jednom jedinicom lokalne samouprave, a to je još iz davne 1994. godine. Suradnja s tadašnjom općinom Sveta Nedelja, koja je kasnije prerasla i dobila status Grada.

Zajedno smo rasli i zadnjih godina Grad Sveta Nedelja našao se i na vrhu FORBES-ove liste najboljih gradova za život i posao, a LC je narastao na isporučitelja informatičke podrške za najviše JLP(R)S-ova u Republici Hrvatskoj.

Prvi ugovor o suradnji s Općinom Sveta Nedelja nosi broj 404/94 i odnosi se na uvođenje PC programa komunalnog gospodarenja (kasnije KOMIS). Ugovor za Općinu je potpisao tadašnji općinski načelnik Krunoslav Markovinović, prof., a ispred LC-a direktor Libor Burian, dipl.oec.

Odlična suradnja kroz 20 godina zajedničkog rasta osnova je i za nastavak i proširenje suradnje u budućnosti, što je potvrđeno i na zajedničkom sastanku održanom 19.02.2014. godine. Sastanak je iskorišten i za uručenje prigodne umjetničke fotografije gradonačelniku gosp. Dragi Prahinu, kao zahvala LC-a. Od strane LC-a su iskazane sve zahvale na dugogodišnjoj suradnji a posebno gospođi Biserki Delač, pročelnici jedinstvenog upravnog odjela s kojom surađujemo od prvog dana, tj. od davne 1994. godine.