01.06.2016.

Aplikacije koje su nas zadivile i ispunile naša očekivanja izrade inovativnih, originalnih i kreativnih rješenja, i naravno uvjete sudjelovanja propisane pravilima, su aplikacije dva mlada tima s PMF-a te FER-a.

1. mjesto osvojili su: Ante Čulo i Petar Šegina
2. mjesto osvojili su: Petra Brčić i Sandro Lovnički

LIBUSOFT CICOM zahvaljuje se​ Petri, Anti, Petru i Sandru.
Drago nam je da smo vas upoznali te s novčanim nagradama pomogli da imate više slobodnog vremena za implementaciju daljnjih vaših ideja.

Prvo mjesto osvojio je tim studenata Petar Šegina i Ante Čulo za "4-way pong". To je igra koja se pokreće u browseru i omogućuje multiplayer pong za do četiri igrača.
Od korištenih tehnologija izdvojili bismo JavaScript frameworke socket.io, physics.js i babylon.js.

Pobjednički tim je dobio i dodatne bodove pošto je aplikacija postavljena i online te je imala i primjer Docker konfiguracije, a osim toga koristili su i GitHub kao repozitorij koda.

Drugo mjesto osvojio je tim BITbyBIT (studenti Petra Brčić i Sandro Lovnički) za mobilnu igru "Tic-Tac-NO" (križić-kružić).
Igra je napravljena u programskom jeziku C++ te se zasniva na Cocos2d-x tehnologiji kojom je moguće programirati igre koje se mogu izvršavati u različitim okruženjima (Windows/Linux/Mac/mobilne platforme).

 


27.05.2016.

Hvala vam na brojnim prijavama!

Veselimo se vašim prezentacijama aplikacija u ponedjeljak, 30.05.2016. u našem prostoru u Remetinečkoj 7a.

LIBUSOFT CICOM
 

 


13.05.2016.
Kreativan si, proaktivan i željan izazova, a možda te očekuje i nagrada – nikada se ne zna!
Sve što trebaš napraviti je prijaviti se putem obrasca kojeg ćeš naći na kraju ove stranice najkasnije do 20.05.2016 u 14:00 sati, napraviti aplikaciju na temu koju ti mi zadamo.
Za izradu aplikacije možeš koristiti JavaScript, HTML, CSS, C#, Java, PHP, NodeJS, MSSQL, MySQL, PostgreSQL.
Svakako ćemo se potruditi da pregledamo tvoj kod, a ti ćeš u ponedjeljak 30.05.2016. doći k nama, Remetinečka cesta 7a i osobno nam predstaviti svoj projekt.

Ako si najbolji možeš osvojiti i jednu od nagrada:
1. nagrada 8.000,00 kn
2. nagrada 4.000,00 kn
3. nagrada 2.000,00 kn

Čekamo tvoju prijavu!

Ukoliko u izradi aplikacije želiš koristiti tehnologije osim navedenih ili imaš bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno pošalji upit na code-challenge@spi.hr.​