S ponosom ističemo da je u četvrtak 15.12. u Gradu Virovitica uspješno implementiran iČelnik – web aplikacija prilagođena potrebama čelnika u JLP(R)S.

Obuka i praktična prezentacija pokazatelja LC aplikacije iČelnik se odvijala u gradskoj upravi Grada Virovitice.​
Sudionici implementacije, naši poštovani domaćini, gradonačelnik Ivica Kirin, pročelnica Upravnog odjela za financije Vesna Grbac, pročelnica Ureda gradonačelnika Mirjana Terlecky, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Matija Mustač i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica bili su izuzetno zainteresirani za financijske i druge pokazatelje koje nudi iČelnik i odmah ih koristili na svom pametnom telefonu.

Na naše zadovoljstvo gradonačelnik Kirin je istaknuo koliko će njemu kao čelniku, a i njegovim suradnicima – pročelnicima, olakšati brzi i jednostavni pristup 'živim' podacima na svakodnevnim sastancima.

Sama prezentacija je trajala cca 1 sat, a ostalo smo proveli u konstruktivnom razgovoru o samoj aplikaciji i njihovim dodatnim potrebama i sugestijama.
Unutar uvodne prezentacije pokazali smo i smjer daljnjeg razvoja iČelnika  – Uredsko poslovanje i Komis.

Gradonačelnik Kirin je izrazio zadovoljstvo s dosadašnjom suradnjom te naglasio kako on vidi LC kao vrlo pouzdanog partnera za programska rješenja za javnu upravu.
Zajedno s našim sudionicima veselimo se novim zajedničkim projektima na unaprijeđenju upravljanja Gradom (Smart City).

Zahvaljujemo našim domaćinima te našem LC timu na ovoj kvalitetnoj i brzoj implementaciji prvog pilot projekta iČelnik.

U slučaju da želite više saznati o samoj aplikaciji iČelnik, pogledajte letak pod linkom.