14.12.2016.
AI BattleGround 2.0 je održan! LIBUSOFT CICOM kao jedan od sponzora zahvaljuje vrijednom i mladom timu organizatora na sjajnom događanju. Čestitamo svim sudionicima natjecanja!

 


21.11.2016.
Studentska udruga BEST Zagreb, u suradnji s IT tvrtkama, organizira natjecanje ovog tipa već drugu godinu zaredom. Početkom prosinca, timovi će sa svojim botovima odmjeriti snage u simulacijskoj areni. Cilj natjecanja je pružiti programerima priliku da pokažu svoje znanje i predstave se istaknutim tvrtkama na hrvatskom IT tržištu.

Nakon što članovi topic grupe BEST-a Zagreb predstave zadatak, natjecatelji će imati 20 sati za programiranje. Proglašenje pobjednika i predaja nagrada bit će 12. prosinca na svečanom zatvaranju u popodnevnim satima. Tvrtke partneri će se predstaviti prije/ nakon samog natjecanja te će studenti imati priliku stupiti u kontakt i dobiti sve informacije koje ih zanimaju.

Na ovom natjecanju ocjenjuje se isključivo rezultat implementacije (borba u simulacijskoj areni) što će natjecateljima pružiti zadovoljstvo (ili blago razočaranje) kad testiraju svoje botove u borbi s protivničkim. Prije završetka natjecanja i same borbe, imat će priliku testirati kod protiv botova koje su izradili organizatori.

LIBUSOFT CICOM kao brončani sponzor AIBG koristi priliku da zahvali mladim ljudima iz Udruge BEST za organizaciju ovog značajnog događaja gdje talentirani studenti imaju priliku da promoviraju svoje znanje, a i da osvoje novčane nagrade.​

Više o uvjetima za prijavu možete saznati na web stranici BEST Code Challenge pod LINKOM.