24.11.2016.
U Puli počela Liderova konferencija “48 sati – Susret gradonačelnika i poduzetnika”

“​Unatoč različitim političkim ideologijama, sve odluke u Udruzi gradova već godinama donosimo jednoglasno i to dovoljno govori o našoj ulozi u ovoj instituciji” – rekao je Željko Turk, predsjednik Udruge gradova i gradonačelnik Zaprešića.
Valter Flego, župan Istarske županije i zamjenik predsjednika hrvatske zajednice županija, okupljenima je poručio kako poduzetnici te lokalna i regionalna samouprava nisu suprotstavljene snage već partneri koji trebaju zajedno surađivati. (tekst preuzet s lider.media)


U LC prezentaciji, naš predstavnik Marko Ignjatović naveo je što treba našim čelnicima u kontekstu tehnologije, informacije i odluke prema sabranim analizama s rada na terenu.
To su osnovne informacije o poslovanju, brz i jednostavan prikaz informacija, rezultat poslovanja i prikaz trenda. Samim time nova LC aplikacija iČelnik izazvala je zasluženo veliki interes.

Radi se o web aplikaciji dostupnoj putem računala, tableta i mobitela koja u nekoliko sekundi pruža uvid u sve podatke iz vašeg poslovnog informacijskog sustava, odličnoj
podršci čelnicima za donošenje odluka, kvalitetno obavljanje svakodnevnog posla uz njima neophodno strateško planiranje.

Nakon konferencije poduzetnici su nadigrali gradonačelnike u revijalnoj i užarenoj utakmici​ u pulskom Domu sportova.


18.11.2016.
Sljedeći susret gradonačelnika i poduzetnika “48 sati Gradonačelnika” održava se u Puli od 23. do 25.11.2016. godine.

LIBUSOFT CICOM prezentirati će svoj rad u četvrtak 24.11.

Prezentacije na konferenciji ponudit će rješenja o tome kako unaprijediti suradnju gospodarstva i jedinica lokalne uprave, konkurentnost gradova, pospješiti upravljanje i privući investicije. Skup obuhvaća panel rasprave i studije slučaja gradova iz Hrvatske i inozemstva, koji mogu ponuditi praktična rješenja o suradnji poslovnog i javnog sektora.

Cilj konferencije je kroz dijalog i razmjenu iskustava gradonačelnika i poduzetnika, raspraviti na koji način gradovi mogu pomoći u stvaranju poduzetničke klime, te kako poduzetnici mogu potaknuti razvoj lokalne zajednice.

Više informacija o susretu gradonačelnika i poduzetnika u Puli možete pronaći na www.liderpress.hr.