Poštovani korisnici,

pozivamo Vas da nam se pridružite na 7. Susretu gradonačelnika i poduzetnika – 48 SATI, događaju koji okuplja gradonačelnike i predstavnike poslovne zajednice. Ove godine će se susret održati u Tuhelju, Terme Tuhelj,  od 18. – 20. studenoga 2015.

LIBUSOFT CICOM d.o.o. je ove godine stručni partner ovog susreta te će u sklopu istoga imati i štand gdje ćete moći saznati sve o novostima u LC ponudi proizvoda i usluga.

Ovaj važan susret i ove godine okuplja one čija suradnja je vrlo važna za razvoj i napredak lokalnih zajednica, gradonačelnike, poduzetnike te predstavnike Vlade. Na njima zainteresirani partneri (gradonačelnici, načelnici, poduzetnici, predstavnici Vlade, zaposlenici javnih tvrtki…) imaju priliku dogovoriti modele suradnje koji će pokrenuti njihovu lokalnu zajednicu i učiniti je poželjnim mjestom za ulaganje, rad i život.
Na dosadašnjim uspješnim skupovima otvorili smo veliki broj tema koje brinu gradove, ali i ponudili konkretna rješenja koja su sudionicima poslužili kao podloga za gradnju vlastitih uspješnih projekata u suradnji s poslovnom zajednicom.
Sigurni smo da ćemo i ove godine uz vaš doprinos nastaviti s dobrom praksom i uspješno povezati gradonačelnike i poduzetnike u ugodnom i poticajnom okruženju.
Glavne teme ovogodišnjeg susreta:
– EU fondovi – prilika koja se ne propušta
– Elektromobilnost – korak do zdravijeg okoliša
– Poticanje investicija na lokalnoj razini
– Porezna reforma – nakon godinu dana

Prijavnicu, kao i sve dodatne informacije o ovogodišnjem susretu te programu istoga možete pronaći na https://lider.media/48-sati-2015/