Konferencija Lokalni ekonomski razvoj u uvjetima krize, Hotel Four Points by Sheraton Panorama, Zagreb


Detalji događaja


Centar za lokalni ekonomski razvoj Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organizira dvodnevnu konferenciju pod nazivom – Lokalni ekonomski razvoj u uvjetima krize. Konferencija se održava u ponedjeljak i utorak, 02. i 03. prosinca 2013. godine u hotelu Four Points by Sheraton Panorama u Zagrebu. 

Konferencija se bavi temama koje su od izuzetne važnosti za gospodarski rast i razvoj lokalnih zajednica, kao i unapređenja konkurentnosti i stvaranja povoljnog poslovnog okruženja u Republici Hrvatskoj. Pored toga, konferencija upoznaje predstavnike javnog i privatnog sektora o mogućnostima organizacije i financiranja investicijskih projekata bez upotrebe proračunskih sredstava gradova i općina.

U sklopu prvog dana Konferencije (02.12.2013.) predavanje će održati i naša direktorica Sektora implementacije i projektiranja mr.sc. Katica Burian, a tema njenog izlaganja je Informacijski sustav lokalne samouprave kao preduvjet povoljnog okruženja s posebnim osvrtom na značaj lokalne riznice.

Ovim putem pozivamo sve naše korisnike kojima bi ova konferencija mogla biti zanimljiva da nam se svakako pridruže na ovoj konferenciji.