LC edukacije u svibnju održavaju se putem weba. Naši stručni konzultanti pripremili su relevantan, aktualan sadržaj i kvalitetne materijale. Pridružite se i zajedno s nama ostanite korak ispred.

Napredna obuka – Integrirani sustav salda konti i glavna knjiga (proračunska) namijenjena je svim proračunskim korisnicima koji unutar SPI sustava koriste integralno kontiranje i salda konti.

Cilj edukacije je pokazati korisnicima osnovne veze salda konti-glavna knjiiga, ispis izvještaja za kontrolu kontiranih/proknjiženih dokumenata, direktna knjiženja i preknjiženja iz salda konta, kako funkcionira automatsko knjiženje uplate tip povrat i preknjiženja po izvodu i kako to završava u glavnoj knjizi

Datum održavanja: 18.05.2020.
Planirano trajanje obuke: 09:30-15:00h

Sadržaj radionice:

  • otvaranje radionice i upoznavanje sa rasporedom rada
  • osnovne veze između salda konti i glavne knjige
  • ispis izvještaja i provjera usklađenosti salda konti i glavna knjiga (koje izvještaje uspoređivati)
  • rad sa knjiženjima, preknjiženjima uplata, preknjiženjima ulaznih računa i veza na integralno kontiranje

 


Napomena:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 600,00 kn + PDV (750,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici.
Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.
Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika.

Ukoliko je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam isti dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na e-mail fakturiranje@spi.hr.

Obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja i neotkazivanja bez obavijesti:
– u minimalnom roku od 48 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije
– u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.

 

Prijavnica: