LC selekcijski proces

KAKO IZGLEDA NAŠA SELEKCIJA?

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da nam se jave putem naše web stranice, naših profila na društvenim mrežama ili objavljenih oglasa, slanjem svog životopisa i popunjavanjem prijavnog upitnika. Najveći broj naših zaposlenika dolazi iz IT i ekonomskih struka (financije i računovodstvo) s poželjnim iskustvom rada u/sa jedinicama lokalne uprave i samouprave koje predstavljaju najveći broj korisnika naših rješenja.

Zainteresirane kandidate vodimo u našoj bazi kandidata, te u slučaju otvorenog radnog mjesta zovemo na selekcijski intervju koji se sastoji od HR dijela na kojem kroz razgovor upoznajemo kandidata, njegova dosadašnja iskustva, očekivanja i motivaciju. Također, ako tražimo određeno radno iskustvo i stručne vještine, iste provjeravamo na stručnom dijelu intervjua u pismenoj ili usmenoj formi.

Po potrebi dogovaramo drugi krug selekcijskog razgovora s užim krugom kandidata ili odabranom kandidatu šaljemo ponudu za zasnivanje radnog odnosa.

Kako da nam se predstavite?
Budite iskreni, otvoreni, prirodni, budite SVOJI – cijenimo vašu individualnost, otvoreni smo i fleksibilni te se veselimo novim članovima naših timova.​

ŠTO OČEKUJEMO OD KANDIDATA?

Prije svega, očekujemo visoku razinu motivacije, želju za učenjem, stjecanjem novih znanja i vještina te visoku radnu i profesionalnu etiku. Mnogi naši zaposlenici su intenzivno uključeni u kontakte s našim korisnicima te vodimo brigu o njihovim komunikacijskim vještinama, dajući prednost kandidatima koji vole timski rad i rad s korisnicima.

Budući da radimo na razvoju softverskih rješenja, zapošljavamo programere s iskustvom i početnike koji se žele okušati u radu s novim, zanimljivim tehnologijama, spajajući suvremene trendove i provjerena rješenja.​

/LINK za intervju napravljen za vrijeme Virtualnih dana karijere i znanja/