Arhiva novosti

Aplikacije koje su nas zadivile i ispunile naša očekivanja izrade inovativnih, originalnih i kreativnih rješenja, i naravno uvjete sudjelovanja propisane pravilima, su aplikacije dva mlada tima s PMF-a te FER-a.

U petak, 20. svibnja 2016. godine u LC edukativnom centru u Zagrebu održali smo "8. LC Technology Day".

S ponosom Vas obavještavamo da smo završili projekt EDIP u suradnji s Udrugom gradova.

Kontinuiranim praćenjem, analizom i izvještavanjem proračuna do rasta kvalitete života građana.

Naša tvrtka LIBUSOFT CICOM d.o.o. proslavila je 24 godine od osnivanja.

Od sljedećeg tjedna pristupamo instalaciji SPI sustava koji je potpuno prilagođen promjenama nastalim zbog implementacije SEPA standarda u platnom prometu.

U sklopu Savjetovanja UDRUGE UPRAVITELJ u Poreču u četvrtak 21. travnja 2016.održan je i sastanak korisnika USZ programa i drugih zainteresiranih upravitelja uz prezentaciju programskih modula

U četvrtak 28.04.2016. u Hotelu Panorama održano je konzultantsko savjetovanje-seminar s problematikom vezanom uz prisilnu naplatu gradskih/općinskih prihoda​.

U sklopu USAID/GOLD projekta i u suradnji s razvojnom agencijom EDA, u utorak 26.04.2016. godine u Općini Novo Sarajevo naša tvrtka je započela s implementacijom PRLS modela UPRAVLJANJA IMOVINOM i REGISTRA NEKRETNINA.

U utorak, 26. travnja 2016 održan je Okrugli stol na temu „Financijski izvještaji u sustavu proračuna“, u LIBUSOFT CICOM organizaciji.