Arhiva novosti

Najkasnije do 01.09.2016. obveznici moraju predati sva tri obrasca koja po rokovima dospijevaju do tog datuma (zadnje tromjesečje 2015.g. i za prva dva tromjesečja 2016.g.).

​Grad Banja Luka, Opština Gradiška, Opština Mrkonjić Grad i Općina Novo Sarajevo su u posljednja 3 mjeseca, u intenzivnom radu s konzultantima LC-a, uspjeli strukturirati vlastitu imovinu i upisati oko 10.000 jedinica imovine (nekretnina) s kojima svakodnevno upravljaju.

Na LC prezentaciji su istaknuta ključna pitanja bila koliko gradska / općinska imovina vrijedi, da li je u cijelosti provedena inventura svih vrsta imovine, znamo li koliko imovine grad/općina ima, postoji li sustavna analiza i procjena vrijednosti imovine, koliko imovina ostvaruje prihoda/rashoda.

U srijedu 06.07.2016. u trgovačkom društvu Inkasator d.o.o. Karlovac održana je uvodna radionica na temu „Uvođenje Sustava unutarnjih kontrola“.

Grad Makarska je osuvremenio i unaprijedio informacijski sustav čime je zaposlenicima omogućen ugodniji rad u poslovnim aplikacijama, povećana je sigurnost informacijskog sustava i riješeno je pitanje izrade sigurnosnih kopija podataka.

Održana je završna radionica i prezentacija projekta Upravljanja imovinom u Gradu Zlataru.

U ponedjeljak 13. lipnja 2016. godine, istekla je valjanost poslužiteljskog certifikata cis.porezna-uprava.hr koji se koristi u produkcijskoj okolini i u sustavu fiskalizacije.

Započele pripreme za šesnaestu po redu LC Konferenciju Panorama koja će se održati od 28. do 30. rujna 2016. godine u hotelu Panorama u Zagrebu.

Želimo vas upozoriti da može doći do odbijanja naloga za plaćanje zbog neispravno unesenih podataka Vaših partnera.