Arhiva novosti

U sklopu održane konferencije Panorama 2016 premijerno je predstavljen jedan od naših glavnih novih proizvoda, koji je izazvao veliko oduševljenje i poseban interes sudionika – aplikacija iČelnik.

LC Konferencija Panorama 2016 okupila je preko 1300 sudionika i time smo potvrdili i ove godine da je LC Konferencija nezamjenjiv događaj na polju edukacije, informacije, ali i dobre zabave. Osim Stručnog seminara i Savjetovanja pročelnika održali smo i 13 različitih LC radionica.

U četvrtak 29. rujna održali smo cjelodnevno 7. Savjetovanje pročelnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave. Kao i svake godine, na Savjetovanju obrađujemo trenutno aktualne teme s kojima se susreću čelnici, pročelnici te voditelji odsjeka u jedinicama lokalne i regionalne samouprave u svakodnevnom radu.

U srijedu 28. rujna, organizirali smo specijalistički seminar u Panorama Zagreb Hotelu u suradnji s Udrugom gradova i Hrvatskom zajednicom županija

LIBUSOFT CICOM sudjelovao je na B2B utrci ukupne duljine staze 5km. Ponosni smo na rezultat LC ekipe, a posebno na one kojima je ovo bila prva utrka!

U novom broju LC biltena saznajte više o novom izvješću u aplikacijama Obračun plaće i naknade i Kadrovske evidencije ili o doradama funkcionalnosti u aplikaciji Evidencija prisutnosti.

Kraj rujna se bliži, a time i termin održavanja naše konferencije LC Panorama 2016. Prijave svakodnevno stižu u velikom broju.
Ne zaboravite rezervirati mjesto u Vašem kalendaru za zajedničko druženje na Panorami!

Svim korisnicima koji u produkcijskom okruženju još uvijek koriste Windows Server 2003 preporučujemo hitnu migraciju na najnoviji operativni sustav. Sva podrška za Windows Server 2003 obustavljena je 14. srpnja 2015. godine i ovakvi poslužitelji predstavljaju značajan rizik za dostupnost kritičnih servisa te sigurnost podataka.

Saznajte više o LC SPI konektorima za dvosmjernu razmjenu podataka s vanjskim sustavima te brojne druge novosti u LC biltenu za kolovoz 2016.