Arhiva novosti

Jučer se u hotelu Atrium u Splitu održao prvi od tri tradicionalna regionalna seminara koja organiziramo krajem godine nakon LC konferencije Panorama. Bio je to najveći regionalni seminar do sada s gotovo stotinu sudionika.

U prošlom tjednu (25.-29.10) održan je dio konzultantskih radionica za primjenu proračunskih klasifikacija, te godišnji obračun poreza pri zadnjoj plaći, a s obzirom da je interes vrlo visok, organizirat ćemo dodatne radionice u nadolazećim tjednima. Istovremeno, sutra će se održati prvi od tri regionalna seminara.

Dana 28. listopada 2010. godine u Gradu Umagu započeta je provedba PRLS modela Upravljanja imovinom. Nakon uvodne prezentacije modela održana je prva od planiranih osam radionica. Više saznajte u nastavku članka i na stranicama Grada Umaga.

U pripremi regionalnih seminara i stalnog kontakta s korisnicima iz Dalmacije, LC sudjeluje i na seminaru Udruge financijskih i računovodstvenih djelatnika koji se od  21.  do 23. listopada 2010. godine održava u hotelu SOLINE u Brelima. Na skupu se okupilo oko 150 sudionika a LC je imao prezentaciju u uvodnom djelu rada Udruge.

Dana 15. listopada 2010. u Slavonskom Brodu odražana je jesenska tehnička radionica Udruge UPRAVITELJ na kojoj je LC sudjelovao kao sponzor i organizator. Članovi Udruge, tvrtke Upravitelji, opet su imali zanimljivih tema za obraditi, a glavna od njih je bila energetska učinkovitost zgrada.

Više možete saznati NA STRANICAMA UDRUGE.

U Zadru se 15. i 16.10.2010. održala konerencija II. Godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika – 48 sati Gradonačelnika na kojoj je među ostalima izlaganje imao i predsjednik Ivo Josipović. LC je na konferenciji sudjelovao u ulozi sponzora, a bilo nam je veliko zadovljstvo tamo susresti brojne naše korisnike.

Prošlog četvrtka i petka održana je deseta LC konferencija u hotelu Panorama, veliko nam je zadovoljstvo objaviti da smo pripremom kvalitetnog programa rada i zanimljivim temama za radionice i predavanja uspkros svim objektivnim poteškoćama zbog trenutne gospodarske situacije uspjeli oboriti rekord posjećenosti.

Prvog dana LC konferencije imali smo više od 300, a drugog više od 400 sudionika koji su vrijedno radili na 15 radionica, ali se i lijepo zabavili na LC veselici u četvrtak navečer te nagradnoj igri na zatvaranju konferencije u petak.

Veliko veliko hvala svim sudionicima, a slike te materijale za preuzimanje s web ćete pronaći ovdje:

LC KONFERENCIJA PANORAMA 2010 – galerija i materijali

Sve pripreme su dovršene i za nekoliko sati počinje deseta LC KONFERENCIJA PANORAMA koja će biti dostojno obilježena najvećim brojem sudionika do sada – na današnjem predkonferencijskom danu okupit će se više od 300 osoba, a za sutra imamo više od 400 prijavljenih. Čeka nas još jedno zanimljivo i ugodno druženje pa da ne duljimo, vidimo se uskoro na Panorami!

Uz niz zanimljivih i korisnih radionoca koje su primarno namijenjene LC korisnicima, Panorama će opet uključivati otvorenu radionicu za župane i grado/načelnike – Rješenja za efikasniju samoupravu – na kojoj su dobrodošli čelnici svih JLP(R)S u RH, jer njen program je namijenjen upravo njima.

Cijenjeni korisnici i, nadamo se, brojni gosti, ovorili smo prijave za ovogodišnju LC konferenciju PANORAMA 2010. Valja napomenti da se radi od desetom izdanju ovog našeg tradicionalnog druženja s korisnicima, tako da će ove godine biti zanimljivih detalja vezanih uz proslavu ovog lijepog jubileja. Kakvih? Dođite i saznajte!

Program rada i prijavnicu pronaći ćete NA OVOJ STRANICI.