Arhiva novosti

Svake godine na LC Konferenciji, naši korisnici imaju veliki broj pitanja za naše konzultante. Obzirom da se radi o velikom broju pitanja, a radionice su vremenski ograničene i naši konzultanti ne stignu odgovoriti baš na sva pitanja.

Ovim putem pozivamo sve odgovorne, motivirane, pouzdane i ciljevima orijentirane zainteresirane osobe, koji rad u perspektivnoj tvrtki smatraju izazovom i prilikom za razvoj, da nam se pridruže na sljedećem radnom mjestu…
  

Objavljen je novi BILTEN u kojem možete naći više aktualnih informacija.

Naša tvrtka  organizira radionicu Proces implementacije sljedivosti u proizvodno-trgovačkim djelatnostima, u kojoj kroz niz predavanja želimo skrenuti pozornost na važnost implementacije sljedivosti, od prerade preko vaganja do označavanja i pakiranja. 

Poštovani korisnici,

pripreme za LC KONFERENCIJU PANORAMA 2014. su započele, pa Vas ovim putem pozivamo da nam se 25. i 26. rujna pridružite na našoj i Vašoj LC Konferenciji Panorama 2014 u hotelu Panorama Zagreb na dva dana druženja, učenja i interakcije.

Poštovani korisnici, 

kako smo i najavili u novom biltenu br. 7/14., došlo je vrijeme da Vam predstavimo našu novu web stranicu, koja se nalazi na već dobro poznatoj adresi – www.spi.hr.

Objavljen je novi BILTEN u kojem možete naći više aktualnih informacija.

Poštovani korisnici, kao što već sigurno znate, Zakonom o Registru zaposlenih u javnom sektoru (NN 34/11) te Uredbom o sadržaju, načinu prikupljanja i obrade te mjerama zaštite podataka u registru zaposlenih u javnom sektoru (NN 55/11) reguliraju se uspostava i vođenje Registra zaposlenih u javnom sektoru.

Budući da u Hrvatskoj nije postojala pravna regulativa o procjenama nekretnina, Vlada je na svojoj sjednici od 11. lipnja 2014.

Objavljen je novi BILTEN u kojem možete naći više aktualnih informacija.