Arhiva novosti

Jučer, 28. studenog 2014. godine u Hotelu Antunović u Zagrebu, u suradnji s Udrugom gradova održan je stručni seminar na temu PROCJENA VRIJEDNOSTI NEKRETNINA – praktična provedba Uredbe i Pravilnika.

Poštovani korisnici, uoči skorih predsjedničkih izbora, željeli bismo Vas obavijestiti da ukoliko u SPI programu OBRAČUN PLAĆA I NAKNADA, nemate dovoljno slobodnih mjesta za isplate naknada svim osobama koje će te naknade zaraditi tijekom izbora, možete sada unaprijed zatražiti povećanje broja primatelja naknada.

U organizaciji Udruge općina i Udruge gradova, u četvrtak, 20.11.2014. godine u Hotelu Westin u Zagrebu, je zanimljiv seminar na kojem je 60-tak sudionika imalo prigodu čuti zanimljiva iskustva iz Francuske i Hrvatske na temu zbrinjavanja otpada.

Od 12. do 14. studenog 2014. godine u SOLARISU, Šibenik održan je '6. godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika' na kojem je LC prezentirao temu GOSPODARENJE OTPADOM I VRIJEDNOST ZEMLJIŠTA PREMA NOVOJ UREDBI O PROCJENI VRIJEDNOSTI NEKRETNINA.

Kako bismo pomogli našim korisnicima u pripremi dokumenata potrebnih za potpisivanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti pripremili smo za Vas Konzultantsko savjetovanje.

U četvrtak, 13.11.2014. godine, u hotelu Melia Coral u Umagu održan je i posljednji od naša tri regionalna seminara, gdje smo se družili s našim korisnicima s područja Istre u vrlo pozitivnom i veselom raspoloženju.

Objavljen je novi BILTEN u kojem možete naći više aktualnih informacija.

Tvrtka SGS ADRIATICA d.o.o. potvrdila je 05.11.2014. da sustav upravljanja kvalitetom u našoj tvrtci u potpunosti zadovoljava zahtjeve norme ISO 9001:2008.

Jučer, 11.11.2014. godine, u Hotelu Osijek u Osijeku održan je drugi od tri planirana LC regionalna seminara.

Ponukani nedavnim slučajevima iz prakse, želimo zamoliti sve korisnike koji su započeli ili razmišljaju o pokretanju projekata ažuriranja podataka objekata i obveznika komunalne naknade (bez obzira na izvoditelja radova) da nam jave svoju namjeru.