Arhiva novosti

Kao što smo već najavljivali, verzija 6.00.03.00 će krajem slijedećeg tjedna biti spremna za preuzimanje.

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja (MGIPU) je u prosincu 2014. godine objavilo Prijedlog Zakona o procjeni vrijednosti nekretnina. 

Objavljen je novi BILTEN u kojem možete naći više aktualnih informacija.

Prva godišnja razvojno-financijska konferencija pod nazivom „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“ održati će se 04. i  05. veljače 2015. godine u hotelu The Esplanade Zagreb u organizaciji tvrtke Filipović poslovno savjetovanje d.o.o.

LC Vam od srca želi mnogo sreće i poslovnih uspjeha u 2015. godini!

Objavom u Narodnim novinama 143/14 od 28.11.2014. stupila je na snagu Odluka o proglašenju Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak.

U Narodnim novinama 150/14 od 17.12.2014. izašla je nova Naredba o izmjenama i dopunama Naredbe o načinu uplaćivanja prihoda proračuna, obveznih doprinosa te prihoda za financiranje drugih javnih potreba u 2014. godini.

Kako bi unaprijedio svoje dosadašnje uredsko poslovanje Grad Pregrada je u suradnji sa LC konzultantima krenuo u projekt uvođenja aplikacije SPI/Uredsko poslovanje koje je implementirano početkom studenog 2014. godine.

Objavljen je novi BILTEN u kojem možete naći više aktualnih informacija.

Prilagođavajući se potrebama naših korisnika, čestim zakonskim promjenama, novim zahtjevima, stalnom razvoju i novim tehnologijama, tijekom godina kontinuirano razvijamo nove proizvode i usluge.