LIBUSOFT CICOM d.o.o.

IT sustav svakog pametnog grada ima barem jedno LC rješenje

LC RJEŠENJA

Znanje i iskustvo - jamstvo uspjeha

lc consulting

Specifičan softver kakav vi trebate postoji. Mi smo ga kreirali

korak ispred

IT sustav svakog pametnog grada ima barem jedno LC rješenje

LC RJEŠENJA

Znanje i iskustvo - jamstvo uspjeha

lc consulting

Specifičan softver kakav vi trebate postoji. Mi smo ga kreirali

korak ispred

Follow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added link
1300+

KORISNIKA
LC RJEŠENJA

8000+

OPERATERA
DNEVNO

88

GRADOVA

8

ŽUPANIJA

160

OPĆINA

KORAK ISPRED

LC je informatička i konzultantska tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom rješenja za informatizaciju procesa poslovanja. Tvrtka ponosna na činjenicu da je u IT sustavu svakog hrvatskog pametnog grada barem jedno LC rješenje. Iskustvo, stručnost i znanje rezultat je gotovo tridesetogodišnjeg razvoja, ulaganja i kontinuiranog rasta. S više od 130 zaposlenika i više od 1200 korisnika, LC je jedna od vodećih hrvatskih IT tvrtki. Jednako vrijedno iskustvo LC ima u projektiranju i implementaciji cjelovitih hardverskih sustava te sistemsko-tehničkoj podršci.

Naše aplikacije objedinjene su pod nazivom SUSTAV POSLOVNIH INFORMACIJA koji je zaštićen znakom SPI®.

Libusoft Cicom informatička i konzultantska tvrtka

NOVOSTI

Pratite aktualne i korisne novosti kako biste uvijek bili na izvoru relevantnih informacija važnih za vaš svakodnevni posao. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i temeljitom poznavanju specifičnih poslovnih procesa naših korisnika, novosti koje donosimo obuhvaćaju različite teme vezane uz zakonske odredbe, propise, primjere iz prakse te novosti s konferencija, seminara, edukacija i razne druge zanimljivosti.

EDUKACIJE

Ni jedna edukacija nije tako učinkovita i ne može biti korisna kao ona koja počiva na primjerima i iskustvu iz prakse. A takve su edukacije koje već niz godina za svoje korisnike i sve zainteresirane priprema LC. Kroz niz radionica, seminara, konzultantskih savjetovanja, naprednih obuka i raznih drugih edukacijskih formi, vodimo vas do novih znanja brzo i sustavno.

Korisnici o nama

Zahvaljujem Vam na strpljenju i na tome što nas uspjeli sve skupa motivirati da uz naše ostale poslove krenemo u evidentiranje imovine. Osim toga što nam Vaša tvrtka nudi aplikacije za rad i edukaciju,  više mi se sviđa to što uspijevate motivirati djelatnike da odrade svoj posao.
Nastavljamo dalje sa radom i vidimo se na jesen.
Općina Posedarje

Hvala Vam što nas podsjećate i mislite umjesto nas. 🙂 Lijepo je znati da smo u sigurnim rukama i da radimo s tako organiziranim poslovnim partnerom. Veselim se budućoj suradnji i iskreno vjerujem da će nam ta suradnji donijeti olakšanje i popraviti organizaciju unutar našeg upravnog odjela.

Općina Ernestinovo

Baš ste me ugodno iznenadili svojom angažiranosti i brzinom odgovora. Hvala lijepa! Nadam se da ćemo i u budućnosti ovako surađivati.

Grad Virovitica

Zahvaljujemo na učinjenim ispravcima i brzini rješavanja problema.

Grad Buzet