Zaposlenje


O NAMA

U tvrtci LIBUSOFT CICOM d.o.o. razvijamo vlastita aplikativna rješenja za vođenje proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva, a obzirom na širok raspon znanja i certifikata naših djelatnika svojim korisnicima nudimo i konzultantske usluge, kao i usluge projektiranja i implementacije info-sustava.
 
Tražimo zaposlenike koji razumiju poslovne potrebe naših korisnika i koji su ih pomoću poslovnih i IT znanja sposobni učinkovito rješavati. Cijenimo stalnu želju za učenjem, sposobnost samostalnog i cjelovitog savladavanja poslovnih izazova, logičke i analitičke sposobnosti, poznavanje stranih jezika i sposobnost pisanja tekstova, strpljivost u radu s ljudima te upornost, nepopustljivost, točnost i preciznost.
 
U zamjenu Vam nudimo:
dinamičan posao na kojem imate priliku svakodnevno unaprjeđivati svoje znanje
dogovorno radno vrijeme
razne individualne i grupne beneficije
rad u timovima gdje mlada i interesantna ekipa osigurava ugodnu radnu atmosferu
mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja
 
Ukoliko pozicija za koju ste zainteresirani trenutno nije oglašena kao otvorena, ne ustručavajte nam se poslati svoj životopis i zamolbu na e-mail adresu posao@spi.hr – uvijek smo u potrazi za kvalitetnim pojedincima koji svojim znanjem i iskustvom mogu obogatiti naš tim.​


Zašto mi?


Kako izgleda naša selekcija?

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da nam se jave putem naše web stranice, naših profila na društvenim mrežama ili objavljenih oglasa, slanjem svog životopisa i popunjavanjem prijavnog upitnika. Najveći broj naših zaposlenika dolazi iz IT i ekonomskih struka (financije i računovodstvo) s poželjnim iskustvom rada u/sa jedinicama lokalne uprave i samouprave koje predstavljaju najveći broj korisnika naših rješenja.
 
Zainteresirane kandidate vodimo u našoj bazi kandidata, te u slučaju otvorenog radnog mjesta zovemo na selekcijski intervju koji se sastoji od HR dijela na kojem kroz razgovor upoznajemo kandidata, njegova dosadašnja iskustva, očekivanja i motivaciju. Također, ako tražimo određeno radno iskustvo i stručne vještine, iste provjeravamo na stručnom dijelu intervjua u pismenoj ili usmenoj formi.
 
Po potrebi dogovaramo drugi krug selekcijskog razgovora s užim krugom kandidata ili odabranom kandidatu šaljemo ponudu za zasnivanje radnog odnosa.
 

Kako da nam se predstavite?

Budite iskreni, otvoreni, prirodni, budite SVOJI - cijenimo vašu individualnost, otvoreni smo i fleksibilni te se veselimo novim članovima naših timova.​
 

Što očekujemo od kandidata?

Prije svega, očekujemo visoku razinu motivacije, želju za učenjem, stjecanjem novih znanja i vještina te visoku radnu i profesionalnu etiku. Mnogi naši zaposlenici su intenzivno uključeni u kontakte s našim korisnicima te vodimo brigu o njihovim komunikacijskim vještinama, dajući prednost kandidatima koji vole timski rad i rad s korisnicima.

 
Budući da radimo na razvoju softverskih rješenja, zapošljavamo programere s iskustvom i početnike koji se žele okušati u radu s novim, zanimljivim tehnologijama, spajajući suvremene trendove i provjerena rješenja.​
 
 
 
 


Isprintajte stranicu