Web aplikacija Uredsko poslovanje prošla je na važnom testu​ - Uskoro spremna za korištenje


Objavljeno: 14.06.2019.

Naša najzastupljenija aplikacija Uredsko poslovanje, poznata i kao 223, stiže uskoro u novom izdanju – kao web aplikacija. Tim naših stručnjaka marljivo je radio na ovoj novini kako bi za sve korisnike osigurali brži, kvalitetniji, fleksibilniji i komforniji rad.Zadržali smo sve dosadašnje funkcionalnosti, ali i dodali neke nove, za koje smo uvjereni da će vam se svidjeti.
Da bismo to sa sigurnošću utvrdili, zamolili smo upravo naše korisnike da nam pomognu. Aplikaciju su, u nekoliko fokus grupa koje smo održali u zadnjih mjesec dana, isprobali korisnici koji u svom svakodnevnom radu intenzivno koriste 223. Iznimno smo ponosni na rezultate jer su svi nakon testiranja željeli znati kad će web 223 u redovitu primjenu. Neki su čak rekli da bi najradije odmah prešli na web verziju.
To je i razumljivo kad su gotovo sve zadatke korisnici rješavali brže, a neke čak ocijenili jednostavnijim.

   

Sugestije i komentari koje smo dobili uvelike su nam pomogli da finaliziramo i izbrusimo aplikaciju kako bi korištenje i prelazak na novu verziju za sve korisnike bio što jednostavniji.
Tijekom narednih mjesec-dva web 223 testirati će pilot korisnici, a nakon toga u planu je puštanje u redovitu primjenu. Bez brige, najavit ćemo prelazak na novu verziju na vrijeme i dati vam sve potrebne upute i informacije.
Hvala svim sudionicima fokus grupa na angažmanu i pomoći. Učinili ste novo Uredsko poslovanje boljim.

 


Isprintajte stranicu