Vodič kroz verziju​ 6.01


Poštovani korisnici,

izašao je novi LC Vodič kroz verziju 6.01.
Možete ga naći u "zaštićenom" dijelu za kojeg je potreban pristup putem prijave.​​

LIBUSOFT CICOM d.o.o. je informatička tvrtka koja još od 1992. razvija vlastita aplikativna rješenja za vođenje proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva.

Verzija 6.01 intenzivno je testirana u suradnji s pilot korisnicima.
Prilagođavajući se potrebama naših korisnika, čestim zakonskim promjenama, novim zahtjevima, stalnom razvoju i novim tehnologijama, tijekom godina kontinuirano razvijamo nove proizvode i usluge.

Naš cilj kod razvoja verzije 6.01 bio je normalizacija svih tablica uz ubrzanje i optimiziranje aplikacija paralelno sa svim zakonskim promjenama koje se događaju.
Testirali smo temeljito s paralelnim podacima u starim verzijama i novim verzijama uz prijenos podataka iz starih struktura tablica u nove.

U sklopu održane konferencije Panorama 2016 premijerno je predstavljen jedan od naših glavnih novih proizvoda, koji je izazvao veliko oduševljenje i poseban interes sudionika - aplikacija iČelnik. Aplikacija je potpuna novost na hrvatskom tržištu, nadogradnja postojećih LC rješenja i veliki korak dalje ka maksimalnoj efikasnosti i transparentnosti poslovanja čelnika, kojima je aplikacija i namijenjena.

Od verzije 6.01.00.00. omogućeno je izdavanje e-računa iz LC/SPI paketa, tj. iz njegove aplikacije iz koje se generira najveći broj računa, iz KOMIS-a. Time je riješen najveći dio zahtjeva koji su prema LC-u postojali po pitanju e-računa.

Podsjećamo još jednom sve naše korisnike na našu uslugu - LC WebTicketing, sustav slanja i obrade korisničkih zahtjeva. Osnovna namjena LC WT usluge je ubrzavanje komunikacije između korisnika i LC djelatnika i kao takva bi trebala unaprijediti postojeće komunikacijske kanale, te uz pomoć dvosmjerne komunikacije doprinijeti još bržem i kvalitetnijem rješavanju korisničkih zahtjeva. Isprobajte i Vi našu novu uslugu i sami se uvjerite u brže i kvalitetnije rješavanje svih vaših korisničkih potreba na obostrano zadovoljstvo.

Nadamo se da će vam ovaj vodič biti od koristi i olakšati Vam rad u novoj verziji SPI sustava. Za sva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Vaš LC tim

Vodič kroz verziju​ (potrebna prijava/registracija korisnika)


Isprintajte stranicu