Uspješno završen "Projekt upravljanja javnom imovinom u BiH"


Tijekom srpnja održane su završne radionice za 4 korisnika u sklopu Projekta upravljanja javnom imovinom u BiH.

Projekt je obuhvaćao 41 radionicu na lokacijama korisnika u kojoj je ukupno 83 polaznika savladalo USAID/PRLS metodologiju upravljanja imovinom i rad s aplikacijom Registar nekretnina.

​Grad Banja Luka, Opština Gradiška, Opština Mrkonjić Grad i Općina Novo Sarajevo su u posljednja 3 mjeseca, u intenzivnom radu s konzultantima LC-a, uspjeli strukturirati vlastitu imovinu i upisati oko 10.000 jedinica imovine (nekretnina) s kojima svakodnevno upravljaju. Time su postavili kvalitetne temelje nastavka rada s imovinom u smislu popisivanja cjelokupne imovine, ažuriranja i podizanja kvalitete podataka, analize dosadašnjeg upravljanja, pronalaska poboljšanja i učinkovitosti upravljanja te definiranja ciljeva i izrade sveobuhvatne strategije upravljanja imovinom.

Svi uključeni pozitivno su ocijenili projekt te naglasili kako je postigao ciljeve uspostave centralizirane baze podataka o imovini, prenio znanje metodologije upravljanja imovinom te promijenio svijest o važnosti upravljanja imovinom.

Zahvaljujemo svim uključenima u projekt, korisnicima, sudionicima radionica i konzultantima na uloženom trudu i ugodnoj radnoj atmosferi te se nadamo daljnjem nastavku uspješne suradnje.
Bilo nam je lijepo raditi s vama!Isprintajte stranicu