Usluge


Naša tvrtka je specijalizirana za razvoj softverskih rješenja za vođenje proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva, prikupljanje komunalnih naknada i poreza, te pričuve za upravljanje stambenim zgradama, a obzirom na širok raspon znanja i certifikata naših djelatnika, svojim korisnicima nudimo i konzultantske usluge, kao i usluge projektiranja i implementacije info-sustava.

Ukratko, svim našim korisnicima pružamo PUNI INFORMATIČKI SERVIS i time predstavljamo kvalitetnog partnera koji nudi suradnju u brojnim aspektima svakodnevnog poslovanja.

RAZVOJ SOFTVERSKIH RJEŠENJA 


Naši djelatnici će Vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve kroz dizajn, razvoj i implementaciju softverskih rješenja. Naši stručnjaci izgradit će informacijski sustav po vašoj mjeri na temelju velikog iskustva u cijelom procesu izrade složenih aplikativnih rješenja i poslovnih aplikacija, od analize poslovnog procesa do puštanja rješenja u rad.
 
Naše reference govore za sebe – izgradili smo integrirani sustav računalnih aplikacija pod nazivom SUSTAV POSLOVNIH INFORMACIJA - SPI®  koji pokriva poslovne potrebe i procese unutar svih vrsta organizacija (JLP(R)S, proračunski korisnici, komunalna poduzeća, upravitelji stambenih zgrada, mala i srednja poduzeća, neprofitne organizacije). Aplikacije unutar sustava djeluju zajedno i dijele informacije što uvelike ubrzava i olakšava rad.  Budući se cjelokupna informatizacija poslovanja rijetko provodi odjednom, SPI® je izgrađen modularno, odnosno, iako SPI aplikacije čine cjeloviti sustav, moguće ih je koristiti pojedinačno i postepeno povezivati u cjelinu – poput sklapanja slagalice. To korisnicima također olakšava učenje rada u novom informatičkom sustavu i kasnije postepeno nadograđivanje znanja što je jednostavnije nego odjednom savladati veliku količinu „novog gradiva“.

KONZULTANTSKE USLUGE

 
Zahvaljujući bogatom iskustvu i znanju koje smo stekli tijekom više od dvadeset godina poslovanja, svojim korisnicima pružamo i konzultantske usluge, na slijedećim područjima:
  • Upravljanje imovinom;
  • Upravljanje financijama;
  • Analiza procesa i optimizacija organizacije rada u JLP(R)S - FMC;
  • Vođenje postupka javne nabave;
  • Konzultantske radionice za tumačenje zakonskih propisa. 
Naša tvrtka pruža i konzultantske usluge u segmentu projektiranja poslovnih sustava, odnosno, izgradnje informacijskog sustava. Konkretno to znači pomoć u hijerarhijskoj organizaciji poslovanja i pružanju adekvatnih IT rješenja za poslovne procese i potrebe.
 
Važno je napomenuti da naša tvrtka aktivno surađuje s organizacijama The Urban Institute i USAID u provođenju reforme lokalne samouprave, te su naši konzultanti certificirani po metodologiji ovih organizacija.

HARDVERSKA RJEŠENJA - projektiranje i implementacija 


Usluge koje nudimo rezultat su dugogodišnjeg usavršavanja naših djelatnika te razvoja na području informatike. Svojim korisnicima nudimo široki spektar usluga vezanih uz informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, uključujući savjetodavne usluge, integracije sustava (oblikovanje, izgradnja i instalacija informatičkih sustava), usluge održavanja informatičkih sustava, upravljanje projektima, projektiranja sustava.
Usluge

Isprintajte stranicu