Uređivanje kontakt podataka LC korisnika


Poštovani korisnici,

vi ste naš najvrjedniji potencijal, stoga Vam pristupamo s posebnom pažnjom u otvorenoj i odgovornoj komunikaciji kako bismo stekli Vaše povjerenje i zadovoljili Vaša očekivanja. Jedan od preduvjeta za uspješnu komunikaciju su svakako točni kontakt podaci djelatnika organizacije s kojom LC djelatnici svakodnevno surađuju.
 
U cilju osiguranja korektnog i brzog pružanja usluga i obavljanja poslova za Vašu organizaciju, slobodni smo Vas zamoliti da popunite obrazac za Vašu organizaciju sa točnim kontakt podacima svih osoba koji surađuju/koriste i/ili imaju bilo kakav drugi odnos između Vaše organizacije i LC-a.
 
Ovaj zadatak šaljemo upravo na Vas jer ste u našoj bazi navedeni kao primarna kontakt osoba za Vašu organizaciju, a kontakt podatke prikupljamo radi: Klikom na gumb možete preuzeti obrazac za unos kontakt podataka za Vašu organizaciju, te Vas molimo da ga popunite i pošaljete na fax broj 01/6599-513 najkasnije do 15.02.2015. godine. Ukoliko vaš obrazac vratite popunjen do navedenog datuma, kao nagradu za Vaše uloženo vrijeme prilikom slijedeće kupnje licenca odobrit ćemo Vam dodatnih 10% popusta.
 
Obrazac za uređivanje kontakt podataka|spi
 
Naša tvrtka poštuje Vašu privatnost i obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka. Korisnicima naših usluga jamčimo da ćemo sve osobne podatke tretirati kao povjerljivu informaciju i poslovnu tajnu. Osobne podatke i e-mailove naših korisnika koje prikupimo putem ovog kontakt obrasca ni u kojem slučaju NE ustupamo, NE prosljeđujemo NITI razmjenjujemo.
 
Unaprijed Vam se zahvaljujemo za vrijeme koje ćete utrošiti na ispunjavanje kontakt obrasca kojim ćete nam uvelike pomoći da naša baza kontakt podataka bude ažurna.
 
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem telefona na broj 01/6599-509 ili na e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu