U Gradu Hvaru uspješno održana 12. Koordinacija grado/načelnika


Objavljeno 29.04.2019.
 
Koordinacija grado/načelnika koja je u srijedu, 24. travnja 2019., održana u Hotelu Amfora na Hvaru bila je pravi izvor informacija, jer su u fokusu skupa bile brojne aktualne teme vezane za rad jedinica lokalnih samouprava (JLS). Koordinaciju je otvorio g. Rikardo Novak, gradonačelnik Grada Hvara i domaćin koordinacije. Skupu su se zatim obratili g. Dario Runtić iz Udruge gradova izloživši pregled glavnih pokazatelja izvršenja proračuna za 2018, te g. Vedran Vukobrat iz LC-a koji je razjasnio stare probleme i nove izazove oko pitanja komunalne naknade i naplate prihoda JLS.

Zanimljivo predavanje o tome kako pripremiti predizbornu kampanju održao je g. Gordan Turković iz agencije CTA komunikacije. Gđa. Petra Papić iz AZOP-a protumačila sve specifičnosti primjene Opće uredbe o zaštiti podataka u jedinicama lokalne (područne) samouprave – GDPR.
Bila je to još jedna izvrsna prilika za razmjenu iskustava u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka. Još se jednom pokazalo kako je ovakav skup dobrodošao i potreban za razvijanje suradnje te izvrstan izvor relevantnih informacija na jednom mjestu.


    
 


Isprintajte stranicu