SPI/kadrovska omogućuje vođenje svih 25 evidencija propisanih novim pravilnikom


Od 01. lipnja 2010. na snazi je novi PRAVILNIK O SADRŽAJU VOĐENJA EVIDENCIJE O RADNICIMA (NN 66/10). Pravilnikom je propisan sadržaj 25 evidencija koje je obavezno voditi za svakog djelatnika. Ako tražite kvalitetno informatičko rješenje koje će vam pomoći u upravljanju ovim podacima o djelatnicima, ono već postoji unutar SPI paketa.

SPI/KADROVSKA EVIDENCIJA
SPI/kadrovska | SPI
Osim obaveznih podataka propisanih pravilnikom, kroz SPI/Kadrovsku evidenciju možete voditi i čitav niz drugih kategorija podataka i informacija, te kroz prilagođena izvješća brzo i jednostavno analizirati te podatke u svrhu što efikasnijeg upravljanja kadrovima koji su vam na raspolaganju.
Ukratko, SPI/Kadrovska evidencija omogućuje vođenje podataka o djelatnicima u skladu s ovim obveznim pravilnikom, a uz to pruža brojne dodatne mogućnosti upravljanja kadrovima.
 

Pravilnikom su također propisani podaci koje je za djelatnike potrebno voditi u evidenciji prisutnosti na radu.
Kako je krajnji rezultat vođenja ove evidencija rad na obračunu plaća, ovaj posao vam uvelike može olakšati:
SPI/EVIDENCIJA PRISUSTNOSTI
SPI/Evidencija prisutnosti je aplikacija koja uvelike ubrzava obračunavanje plaća korisnicima koji vode evidenciju prisutnosti na više lokacija ili kroz sustav automatskog evidentiranja radnog vremena (npr. "cvikanje" magnetskih kartica).
SPI/kadrovska 2 | SPIRadno vrijeme zabilježeno u excel tablicama na više lokacija ili u sustavu automatskog evidentiranja moguće je uvesti u SPI/Evidenciju prisutnosti, a nakon toga se radno vrijeme automatski povlači za svakog radnika u aplikaciji SPI/Obračun plaća i naknada čime se ostvaruju značajne uštede vremena.
Ukoliko razmišljate o uvođenju automatskog sustava, možetemo vam preporučiti nekoliko kvalitetnih rješenja naših partnera koja su u potpunosti kompatibilna sa SPI sustavom tako da uvođenjem njihovih rješenja i SPI/Evidencije prisutnosti možete ostvariti velika olakšanja u radu, veću kontrolu nad evidencijom prisutnosti i ubrzanja u obračunavanju plaća.

S obzirom na gospodarsku situaciju u zemlji, do kraja godine ove dvije aplikacije možete nabaviti po akcijskoj cijeni s visokim popustima - za sve informacije javite se LC odjelu marketinga i prodaje.
                                       
01 65 99 555            prodaja@spi.hr


Isprintajte stranicu